20 de juliol del 2022

2022 - Difusió Exposició Retrospectiva XXVè aniversari CHQ

Benvolguts amics i amigues d’Hidroquinona,

A principis d’any us vam anunciar que enguany el Col·lectiu Hidroquinona fèiem 25 anys d’història des dels seus primers passos. Com us dèiem en aquella carta teníem la intenció de fer una exposició retrospectiva per recordar tot aquest recorregut, però sobretot poder retrobar-nos amb aquells que en tinguéssiu ganes.

Doncs bé, creiem poder dir orgullosament que hem assolit amb escreix el nostre objectiu.  No només hem pogut contactar amb molts de vosaltres que feia molt i molt de temps que no ens trobàvem, sinó que alguns us heu animat a aportar el vostre granet de sorra, heu vingut a alguna de les trobades mensuals, hem recordat algunes batalletes, fins i tot hem fet una trobada  per veure fotos i vídeos de quan no teníem tanta panxa i alguns cabells més al cap.

Ara però, arriba el moment que ens fa més il·lusió de celebrar d’aquest 25 aniversari. Us volem convidar de nou a trobar-nos el proper dimecres 11 de maig , a les 19:30h al centre cívic de St. Narcís. Tindrem a punt l’exposició que hem estat treballant durant aquest temps i us podem assegurar que, a més de poder tornar a admirar algunes imatges que recordareu perfectament, hem inclòs en l’exposició un petit recull de moments del col·lectiu i una mostra de cartells de les diferents exposicions que es van dur a terme al llarg de tota aquesta petita història.

Així doncs, us esperem per fer un brindis recordant vells temps, però amb una mirada posada cap endavant, l’esperit jove i ganes de tornar a fer fotos.

Per molts anys. Salut i fotos!