autorsEl Col·lectiu Hidroquinona es fa i es desfà,  és obert, flexible i evoluciona amb els temps, però de base hi trobareu els següents autors:


Boschemont Frigola, Mònica
Girona. Comença a ser membre del col·lectiu l’any 2010. Fotògrafa aficionada, li agrada la fotografia de paisatge, d’animals, de viatges... però sobretot la fotografia instantània del moment en el qual s’immortalitza un gest, una mirada... aquella naturalitat que fa que el moment sigui irrepetible, sigui quina sigui la imatge que es veu pel visor.  En definitiva, robar el millor que ens pot donar el temps, les persones i tot allò que ens envolta en un moment de la nostra vida.
Contacte: Monibofri@gmail.com
Web: https://plus.google.com/108877030426956584061/posts


Clotas i Maurici, Salvador
Llagostera. La fotografia va començar per a en Salvador quan de molt jovenet va trobar a les golfes de la casa d'un familiar una càmera Brownie Junior. En aquest moment va començar, a temporades i alts i baixos, la seva aventura fotogràfica. Ha assistit a cursos amb els mestres Joaquim Puigvert i Albert Sala que són les persones que més empremta han deixat en la seva formació. A finals del 1996 va ser un dels fundadors del Col·lectiu Hidroquinona amb el que ha realitzat una bona colla d'exposicions a les comarques de Girona com també una a Guatemala com a celebració dels 10 anys d'Hidroquinona. A l'any 2002 i animat per en Joaquim Puigvert fa la seva primera exposició a Riudellots de la Selva. Ha obtingut dos segons premis en el concurs de fotografia de Girona temps de flors. Com a fotògrafs preferits anomena la senzillesa feta art d’Edward Weston, el moment precís i escola de composició de Cartier Bresson i el reportatge retrat d'una època de Robert Doisneau.
Contacte: sclotas@gmail.com


De Gregorio, Eva
Lleida. La més nova en incorporar-se al grup. Fa dos anys que va arribar a Girona. Volia ampliar els seus coneixements de fotografia i buscava conèixer gent. Va fer un curs de fotografia i gràcies a aquest, vaig conèixer a Hidroquinona.
Ens aquests moments està practicant dues de les seves grans aficions: viatjar i la fotografia. Desdel març de 2013 està fent la volta al món amb la seva càmera al coll.
Contacte:  evadegregorio25@hotmail.com
Web: http://elmundoestaparadescubrirlo.blogspot.com


Llauger i Dalmau, Xavier
Girona. Apassionat de la fotografia de viatges des del 1994 quan va iniciar el seu primer llarg viatge de dos anys per Sud-Amèrica.  De les hores fins ara ha viatjat per Austràlia, Nova Zelanda, diferents països de l’Àsia, Canadà i actualment per Àfrica, sempre amb la seva càmera a l’espatlla.  És un dels primers membres del Col·lectiu  que s’hi va  incorporar a finals del 98.
Contacte: xavierll1@hotmail.com
Web:  http://www.flickr.com/photos/46088973@N06/sets/


Llausàs Oliver, Ramon
Girona. Gironí d’arrel, li agrada i li captiva capturar la llum dins una caixa des de molt jove, diu que la seva primera reflex se la va comprar amb el seu primer sou l’any 1987, aquesta se l’enduia en tots els seus viatges que ha fet arreu del món. No va ser fins onze anys més tard que va voler aprendre’n més des dels diferents cursos que s’han aplicat des de fa anys en el Centre Cívic de Sant Narcís com de llums alternatives, de nu, de paisatges, etc... amb mestres com Albert Sala, Martí Artalejo, Josep M. Plana... on també des de llavors esdevingué membre del col·lectiu Hidroquinona des dels seus inicis.
Contacte: sasuall@gmail.com


Llunell i Trèmols, Quim
Sarrià de Dalt. Practicant d'esports de muntanya, l'any 1989 va cap als Alps italians a pujar la seva primera muntanya de més de 4000mts. El seu pare li deixa una Kodak Retinette 1B i un rodet de fotos. Aquí comença la seva afició a la fotografia de paisatge i la Kodak i un munt de rodets de diapositives l'acompanyen arreu. No és fins l'any 2000 que canvia aquella càmera que tenia més anys que ell per una reflex i un objectiu 28-105 que li permeten ampliar les possibilitats fotogràfiques i complementa l'aprenentatge del funcionament de la nova càmera amb varis cursos de fotografia de diferents temàtiques. Ha participat en varies exposicions del col·lectiu Hidroquinona des de fa anys i també ha exposat individualment a Girona, Torroella i Sarrià. Col·labora a la revista Parlem de Sarrià.
Contacte: quimllunell@gmail.com


Miquel Riera, Jordi
Girona, 1977. Graduat en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, amb especialitzacions en «Figura i nu», «Paisatge i entorn» i «Positivat amb procediments antics». L’any 2010 va participar en un workshop del Sony World Photography Awards (Cannes). El mateix any va ser seleccionat, amb el projecte «Pulso propio», al Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals Emergent (Lleida). El 2012 es va poder veure el seu projecte «10^10^118» al cicle El Projector de la Fundació Foto Colectania (Barcelona).
Contacte: contact@jordimiquelriera.com
Web:  http://www.jordimiquelriera.com


Prunell i Ribot, Rosa
Llagostera. Va ser la seva parella, en Salvador, qui la va iniciar i guiar en el món de la fotografia.
No ha assistit mai a cap curs la qual cosa però, no impedeix que ella i la càmera es moguin amb agilitat en el seu ambient que és la natura. Ha participat en diverses exposicions del col·lectiu. Els seus fotògrafs preferits són Steve McCurry i Frans Lanting.
Contacte: sclotas@gmail.com


Puig i Birba, Jaume
Salt.  Muntanyenc d’afició i apassionat de la fotografia de paisatge i naturalesa comença la seva aventura amb la fotografia arrel dels cursos impartits al Centre Cívic de Sant Narcís amb l’Albert Sala. Amb ell i uns quants alumnes més inicien els primers moments del col·lectiu i esdevé uns dels membres fundadors d’Hidroquinona al 1996.
Contacte: cansoms@gmail.com


Rabionet i Ribas, Mercè
Sant Dalmai (La Selva). Tot i que fa molt temps que coneix el grup Hidroquinona i que segueix la seva trajectòria, és la primer vegada que hi porta fotografies. Li agrada la fotografia i la música, dues disciplines que poden ser molt subjectives. El fet de conviure amb gent apassionada per la fotografia ha fet que s’hi anés aficionat  de mica en mica.
Contacte: mrabion@gmail.com


Roca i Suriñach, Jaume
Girona. Gironí d’adopció, és un apassionat de la fotografia des de l’adolescència quan va comprar la seva primera càmera als 16 anys. Va esdevenir membre del Col·lectiu Hidroquinona des de pràcticament els seus inicis al 1998. De formació autodidacta (especialment en la seva vessant més experimental), treballa amb tècniques digitals, però la seva passió són les tècniques antigues, la fotografia estenopeica, l’estereoscòpica i especialment el blanc i negre analògic. Seguidor dels grans autors en general i de la fotografia pictoralista del segle XIX i  principis del XX, ha traslladat la seva curiositat cap a autors coetanis molt creatius com Toni Catany, Joan Fontcuberta, Chema Madoz, Pilar Pequeño, Isabel Muñoz, Pierre Gonnord i molts d’altres que han obert el seu camp de visió cap a l’experimentació i la seva passió per captar la llum.
Contacte: llumdejanus@gmail.com
Web: http://www.lallumdejanus.blogspot.com


Roca Torrent, Gemma
Girona. Des de molt jove és una aficionada a la fotografia de viatge. Afició que l’ha portat pels cinc continents, en els seus inicis,  amb una càmera automàtica. Aviat es va comprar la seva  primera càmera reflex i es va adonar que necessitava més formació. La va adquirir  realitzant  diversos cursos i tallers: d’il·luminació, retoc fotogràfic, fotografia nocturna... i va ser en acabar un d’aquests cursos que es va incorporar al Col·lectiu Hidroquinona a l’any 2004.
Contacte: gemroca@hotmail.com


Roura i Malagelada, Pere
Cervià de Ter. Acollit al Col·lectiu Hidroquinona el setembre del 2007, és un apassionat de la fotografia de natura sobre tot d'ocells, admira quan la  llum ressalta textures, colors, siluetes, mirades i transforma la natura en un instant únic. La fotografia apareix a la seva vida  en l’intent de  parar el temps i guardar aquest moment  màgic per poder-lo compartir. És seguidor de la majoria d'associacions de fotògrafs de natura.  El Col·lectiu despertà en ell noves formes d'experimentar la fotografia i una altre forma de veure l'entorn.
Contacte: roura.pere@gmail.com
Web: https://plus.google.com/u/0/114806375362401388047/about


Rovira i Riera , Vicenç
Gualta. Fotògraf afeccionat, resident  al Baix Empordà. Comença a interessar-se per la fotografia a l'any 1992 després de fer un curs sobre el sistema de zones d'Ansel Adams. Ha realitzat diferents tallers i seminaris amb fotògrafs reconeguts: Humberto Rivas, Navia, Pep Bonet, David Airob,Manel Esclusa,.. És soci fundador de l'associació Amics de la fotografia de Torroella de Montgrí de la que actualment n’és president. És responsable  de la programació de la sala d'exposicions del claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí. La major part de la seva producció està dedicada a la fotografia de paisatge (Menorca, atzavares, Bardenas Reales,..). Treballa bàsicament en blanc i negre ja que d'aquesta manera pot controlar tot el procés des de que prem el disparador fins que surt la còpia del laboratori.
Contacte: vic.rovira@gmail.com
Web: http://www.vicencrovira.tk


Sala  i Valls, Albert
Sant Dalmai (La Selva). Es va aficionar a la fotografia de petit quan el seu pare el deixava entrar al laboratori a mirar com revelava les fotos. És membre fundador d’Hidroquinona, l’any 1996. Tot i que també fa servir el digital, prefereix la màgia de la fotografia en blanc i negre revelada al laboratori casolà. És professor de fotografia al Centre Cívic Sant Narcís. Ha exposat de manera col·lectiva amb Hidroquinona i individualment a El Setè Cel de Salt, a la sala d’exposicions municipal de Riudellots de la Selva,  a Can Roscada de Vilobí d’Onyar, al Centre Cívic de Sant Narcís, a l’escola Cassià Costal de Girona i al Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí.
Contacte: asalavalls@gmail.com


Saus Caula, Àlex
Girona. Va començar aficionar-se a la fotografia pel seu pare del qual va adquirir alguns consells i valorar una fotografia. No va ser fins realitzar un curs al Centre Cívic de Sant Narcís amb l'Albert Sala que no ho va prendre com una afició més consolidada, incorporant-se al grup Hidroquinona a l'any 2004. Ha realitzat diferents exposicions a les comarques gironines com també a Guatemala. La seva passió per la fotografia és la fotografia de paisatge, arquitectònica i els detalls. 
Contacte: aniaxandic@gmail.com


... i molts més que hi van passant per deixar-hi la seva empremta!