10 de febrer de 2006

Col.lectiu d'amants de la fotografiahidroquinona. química. p-hidroxi-benzè (HO-C6H4-OH). Agent revelador fotogràfic conegut ja des de 1880. Substància bàscia per al desenvolupament dels processos fotogràfics en blanc i negre.

hidroquinona. col.lectiu de fotografia. Grup d'apassionats per la fotografia que es va formar cap a l'any 1996. La idea va sorgir d'alguns dels alumnes de cursos de fotografia que es desenvolupaven al centre cívic de St. Narcís (Girona). Al no conformar-se d'acabar la seva formació, va néixer les ganes de trobar-se i ser autodidactes. El primer dimarts de cada mes es reuneixen sens falta des d'aleshores.
El col.lectiu ha crescut en nombre de membres, en experiències, en sortides, en exposicions col.lectives i individuals. Compartir i mostrar la nostra passió a través de l'art de la fotografia és la nostra raó de ser.
Entre nosaltres, cadascú mostra la seva experiència i la seva manera de veure el món a través de la càmara fotogràfica.

hidroquinona. qui som:

Col.lectiu que es fa i es desfà, obert, flexible i que evoluciona amb els temps, però de base hi trobareu: Albert Sala. Jaume Roca. Salvador Clotas. Rosa Prunell. Vicenç Rovira. Jaume Puig. Xavier Llauger. Ramon Llausàs. Quim Llunell. Josep Vilagran. Àlex Saus. Pere Roura. Gemma Roca. Jordi Buisan. Maria Martínez...1 comentari:

J. Carril ha dit...

Estimados compañeros del Col.lectiu Hidroquinona,

Estamos realizando una Guía sobre las entidades y colectivos fotográficos y estaría interesado en contactar con el Director de Hidroquinona.


Un cordial saludo.

Atentamente,

J. Carril
juanfcmarquez@hotmail.com